BLOG

Dienstregeling 2019: welkom Qbuzz, dag R-net

9 december 2018


En weer is Nederland een nieuwe vervoerder rijker. Sinds vandaag, de start van de nieuwe dienstregeling, rijdt Qbuzz op het traject Dordrecht-Geldermalsen.

Natuurlijk heeft Qbuzz een eigen pagina gekregen waar alle gegevens terug te vinden zijn. Daar kun je naast het actuele percentage ook de historische gegevens vinden. Tegelijk gaat R-net (traject Alphen aan de Rijn-Gouda) vanaf nu door het leven als 'Abellio'.

Nog enkele leuke feitjes over de nieuwe dienstregeling: We hebben afscheid genomen van station Heerlen de Kissel en verwelkomen station Lansingerland-Zoetermeer.

We hebben de nieuwe dienstregeling aangegrepen om meteen enkele kleine uiterlijke aanpassingen door te voeren op de site. Maar die zouden verder niet al te veel op moeten vallen.

Meer blogposts

 • 93.8%

  van 259 treinen rijdt nu op tijd.

    13 vertraagd   3 uitgevallen

  NSArrivaKeolisConnexxionQbuzzAbellioBrengNS Int
    2 storingen op het spoor

  Eerder op het spoor

  94.2% van de treinen reed gisteren op tijd. Benieuwd hoe dat eruitziet in een toffe grafiek, of hoe het eergisteren of vorige maand was?

  Bekijk grafieken

  Laatste blogposts


  Wat is dit?

  vertraagd.com is een onafhankelijke site die je laat zien hoeveel procent van de treinen in Nederland op tijd is. Wij weten welke treinen (zouden moeten) rijden, en dus ook wanneer ze vertraagd of uitgevallen zijn.

  Meer over ons

  Aan de slag met onze data?

  We stellen een deel van onze data beschikbaar aan ontwikkelaars via een API. Zo kun je de actuele punctualiteit bijvoorbeeld op je site of in je app laten zien.

  Meer informatie